2011-11-26-julmiddag3

Föreläsning och julmiddag

Lördagen den 26 november sammanstrålade ett 50-tal nationalister i Skåne för att lyssna på Magnus Söderman samt avnjuta ett traditionellt svenskt julbord.

Södermans tema kretsade kring hans senaste bok ”Till värn för norden” och i första delenav föreläsningen tog han upp saker som vad är svenskhet och vilka som egentligen är svenskar. Något som är självklart för många, men som idag ifrågasätts av mångkulturella proffstyckare. Söderman satte, på ett ypperligt sätt, ord på många personers tankar och funderingar kring ämnet.

Efter en välsmakande fika bestående av lussebullar, pepparkakor, rulltårta, kaffe och saft så fortsatte Söderman sin föreläsning. I del två gick han in på vikten av att agera samt betydelsen av att kunna förklara varför man agerar på ett sådant vis. Vidare gick han in på vilka främmande element i samhället som har lagt grunden till den destruktiva utveckling som sker idag och andra saker vi bör agera mot. På ett enkelt och koncist vis behandlade han ämnen såsom antropologi, psykologi och marxism och bad åhörarna utbilda sig vidare inom dessa områden för att förstå hur bland annat Frankfurtskolan fungerar.

Till sist pekade han också på vikten av att vi tror på vår politik, för vår väg kommer att kantas av motgångar och vi kommer motarbetas allt hårdare av dagens styre i takt med att de förlorar sin makt till oss nationalister .

Efter det uppskattade föredraget väntade det välsmakande julbordet och alla lät sig väl smakas av julskinka, janssons frestelse, inlagd sill och andra saker som hör julen till. Kvällen avrundades med en uppmaning om att ta sig till Stockholm den 10e december för att protestera mot svenskfientligheten samt så anordnades en lotteridragning där ett tiotal böcker från Arminius.se lottades ut bland deltagarna.


Julmaten lät sig väl smakas av de hungriga nationalisterna.


Stämningen var på topp under hela tillställningen.


En lycklig lotterivinnare tar emot sin vinst.

Text och bilder från  Svenskarnasparti.se